Полузащитникът на Левски Борислав Цонев бе награден за футболист номер 1 за месец август. В анкетата на пресклуб „България“. Цонев получи 9 гласа на спортните медии и редакции. Вижте какво сподели футболистът на Левски пред медиите:

„Благодаря на хората, които са гласували за мен, моите съотборници и моя клуб. Със сигурност смятам, че Левски ще стане по-силен. Последно време резултатите не бяха задоволяващи, но с тази пауза за националите мисля, че ще направим по-добри резултати“, заяви Цонев.                                                           

Той коментира и последния мач в националния отбор, където игра рамо до рамо с брат си Радослав. „Усещането с брат ми да играем за националния отбор бе емоционално по-различно. Двамата направихме дебюти за официален мач. Щастливи сме, че отборът победи. Това е една от малкото победи в последните години“, допълни Боби Цонев.

„Победата срещу Локомотив София ни даде малко спокойствие. Напрежението преди мача бе огромно. Смея да твърдя, че последните мачове, в които загубихме точки, не мисля, че трябваше да загубим целия комплекс точки. Дори можеше да спечелим някой от мачовете. В мача срещу Локомотив София имаше голямо напрежение, допълнително се стъписахме от ранния гол. Дано с тази победа започнат и по-добрите игри и да побеждаваме.“, каза Цонев.

Той коментира и спекулациите относно отношенията със Станимир Стоилов. „Като цяло в Левски и ЦСКА винаги има спекулации. Може би странични фактори се опитват да вкарват напрежение в клуба. На нас тези неща не си влияят. Ако има нещо Станимир Стоилов винаги ще ни го каже. Той е човек, който не се занимава с интриги. Той се опитва да изглеждаме по-добре като отбор и не мисля, че ще занимава със странични неща. Доста неща промени Станимир Стоилов – дисциплина, организация на играта не само на терена, а и в клуба. Резултатите не са задоволителни за клуба, но всичко е предпоставка за скорошни успехи и победи. Това е причината да работим. Надявам се да се види ефекта в много скоро време“, завърши футболистът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук