Ивков разкри за какво ще се използват парите от „Аз съм Левски“ (ВИДЕО)

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, съвместно с изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков, старши треньора Станимир Стоилов и управителя на официалния магазин на Левски Пламен Петров, поставиха началото на кампанията за подновяване на членските карти на клуба „Аз съм Левски“. Събитието се състоя във VIP залата в Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

„Ако нямам яснота за какво ще използваме парите от кампанията, нямам място тук. Ще бъдат използвани за най-належащите нужди на клуба, да получим глътка въздух и светлина в тунела, така че клубът да няма проблеми с лицензирането, да стъпи здраво на крака и да започнем ренесанса, развитието на Левски, така че скоро, ако не да върнем купите и титлите, то поне непрекъснато да сме в борбата за тях. Ще бъдат използвани по много направления, не мога да ви кажа всички, но само там, където е най-належащо за клуба.

Разбира се, че към НАП са ни едни от приоритетните задължения, още повече, че от него лицензът на клуба е пряко зависим. Имаме огромни за нашия стандарт средства, които трябва ежемесечно да изплащаме. Целта е не само да ги покрием, а след време, когато покажем с кампании като тази какъв силен инструмент е Левски, колко важна е тази синя общност за бизнеса на всеки наш бъдещ партньор, да привлечем такива партньори, че не само да си плащаме вноските към НАП, а час по-скоро да изпълним цялото задължение. За съжаление лихвите са ужасяващи. Това е един от приоритетите.

Водим разговори с НАП. Ще ми се час по-скоро да има редовно  правителство и да говорим с титуляри. Към момента се покриват тези задължения, но имаме и други кредитори.

Апелирам за доверие към нас. Ние ще отчитаме и ще бъдем под кръстосан огън – това ни е ясно“, допълни Ивков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук