Наставникът на Левски Станимир Стоилов коментира пред медиите победата с 2:1 срещу Локомотив София. Стоилов обяви, че воденият от него отбор е стигнал до много ценни три точки с немного добра игра. Мъри за пореден път заяви, че футбол пред празни трибуни не е футбол.

„В интерес на истината резултатът беше много важен за нас. Имахме добри мачове досега, но не печелихме трите точки. Днес успяхме да спечелим трите точки с недобра игра. Не съм доволен от представянето на нашия отбор но трите точки за жизнено важни. Когато играхме добре, не успяхме да спечелил трите точки, днес успяхме“, коментира Стоилов.

„Имахме и други ситуации, но играта по никакъв начин не подсказваше да обърнем резултата. Пропуснахме няколко шансове. Локомотив също пропусна. Левски не изглеждаше така, както на мен ми се искаше. Очаквах го това. Липсата публика създава едно минорно настроение. Нашия отбор разчита прекалено много на феновете си. Даже съм на мнение, че и наказанието за без публика по-добре трябва да се заменят с парични гаранции, които ако имаш възможност плащат. Това не е футбол просто. Не искам това да звучи като оправдание. По принцип не обичам мачове без публика. Това не е футбол, което се играе. Не търся никакво оправдание за нашата игра. Не съм доволен“, продължи той.

„Бари има нужда от голове, защото видяхте какви леки положения пропусна. Всеки играч е в отбора, за да си решава проблемите и да се изявява. Ние трябва да играем много по-добре и много по-уверено“.

„Трите точки за нас бяха много важни, но трябва да подобрим значително представянето си. Има голяма разлика в представянето преди паузата и след паузата. Преди паузата бяхме много по-уверени и с играхме с по-голяма динамика. Надявам се да се върнем поне към старото ниво, защото не можем да показваме две лица“, каза още наставникът на „сините“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук