Капитанът на Левски говори пред медиите след победат ана неговия отбор с 2:1 над Локомотив (София), като заяви, че „сините“ сами са си усложнили задачата, като не са отговорили на агресията на домакините.

„Цяла седмица си говорихме, че трите точки бяха много важни за отбора, треньорите и фенове, които продължават да показват уникална подкрепа. Затвориха стадионите, надявам се това скоро да го променят. Ефектиран съм от мача и не искам да коментирам. Направихме си го много тежък сами. Радвам се, че успях да помогна на отбора и да победим“, заяви Михайлов.

„Не искам да правя разбори, казахме си някои неща в съблекалнята. Старши треньорът ще говори утре. Не отговорихме на агресията. Едни и същи неща си говорим. Физически не се получиха нещата второто полувреме отново. Изстрадана победа. Следващия мач отново излизаме за победа. Срещу Левски всички се хвърлят на 100%, всеки иска да вземе нещо“, продължи той.

„Ние сме се подготвили още през седмицата. Правим анализи, гледаме с треньора на вратарите. Добре изпълни дузпата, просто не ме гледаше. За мое щастие, успях да я извадя. Последните 5-10 минути започна паниката отзад. Последните мачове не спечелихме никакви мачове. Не е сериозни да сме с толкова малко точки. Основното нещо беше днеска да вземем трите точки“.

„Надявам се да заиграем по-освободено. Виждате какви млади футболисти влизат. Като победиш, винаги има нотка на самочувствие и увереност. Изключително важна победа и за нашите младите състезатели, които влизат и стартират мача“, каза още стражът на Левски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук