Уважаеми привърженици на най-великия футболен клуб в България,

Вследствие инцидентите, случили се по време на мача на Левски с Лудогорец и кошмарните последствия за за нашия клуб ние, екипът на „синята“ медия на България, като верни привърженици на „сините“, се обръщаме към вас със следния апел:

Всички ние заедно, да се превърнем в гражданското общество, което да брани честта, както на Левски, така и на феновете! Недопустимо е заради определени единици индивиди да бъдат обвинявани цели футболни фракции, както се случи със София Запад и като цяло сектор Б! Там е сърцето на Левски, най-мощната подкрепа, най-красивата хореография! Така е и с всички останали фенклубове на привържениците от цяла България! И понеже, за огромно наше съжаление, е видно, че тези, от които зависи да има качествено наблюдение на мачовете и при такива зулуми своевременно да се установяват извършителите, както и да бъдат подведени под отговорност, трябва да положим усилие това да го правим ние!

Призоваваме всеки един привърженик да следи, какво се случва около него и ако види нередност да последва незабавна реакция! Знаем, че е трудно приемливо ние, които сме на стадиона, вместо да се наслаждаваме на мача и да пеем за Левски, да се превръщаме в стражари и съгледвачи, но явно ние сме единствените, които можем да помогнем тези явни вреди да намалеят и дай Боже да спрат напълно! Левски, дори и на дъното, винаги е бил клубът, от който всички са се страхували, така както неговите привърженици винаги са били тези, пред които феновете на другите отбори са били на колене! Сините отново са във възход и сега идва и времето на страхливите мишки, които ще се опитат по този начин да му прережат крилете! Ние няма да позволим това да се случи, нито да плащаме за престъпленията на завистниците! Нека бъдем заедно, по-сплотени и по-силни от всякога, да пазим нашия Левски и нашата сила като негови фенове, за да сме на стадиона всеки следващ мач все повече, все по-гръмогласни и с все по-хубава хореография, за да пишем всички заедно новата синя приказка!

Помнете – Един за всички и всички за ЛЕВСКИ!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук