Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви след загубата от Лудогорец, че отборът е допуснал прекалено детски и наивни грешки.

„Смятам, че допуснахме прекалено детски и наивни грешки, за да можеш да спечелиш или вземеш нещо срещу отбор като Лудогорец. Грешките, които допуснахме не отговарят на името и на класата на Левски“, коментира Стоилов.

„Това са футболистите. Не може да нарисуваме нови. Допуснахме два гола без голяма причина. Трябва да се работи. Нашият клуб си знае положението“, добави той.

„Такива детски и наивни грешки не са само до класа. Трябва да се работи, да се развиват игровите действия. Ние отбелязахме гол и не успяхме да се зарадваме, защото съперникът ни вкара. Дадохме добра битка.“

„Шелис игра под по-голямо напрежение. На полувремето му казах, че трябва да се успокои. Нямахме друга опция, имахме единствено младият Георги Александров.“

„Ще починем и след това ще започнем да се подготвяме за първенството. Трябва да започнем да трупаме точки и да побеждаваме“, каза още Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук