Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков говори след загубата с 1:2 от ЦСКА в дербито на 9-ия кръг в efbet Лига. Той обяви, че другата седмица по всяка вероятност ще има добри новини за „сините“ откъм финансовото състояние на клуба. Според Баждеков в днешния мач Левски се е държал достойно.

„Загубата е реална в случая и мисля, че се опитахме да направим така, че да не загубим мача. ЦСКА създаде повече положения. За съжаление, така се случи“, заяви Баждеков.

„Имаше борба. Левски достойно се държа особено през първото полувреме. Физически след определено време си оказа влияние липсата на подготовка. Колкото и да се старае Мъри Стоилов, не може да направи чудеса. Тимът показа, че има дух и дисциплина и се бори до последно“, добави той.

„Дай Боже да има и добри новини в скоро време финансово. Аз съм оптимист и се надявам, че в скоро време с тази публика, която ни подкрепя, Левски ще върви напред“.

„Другата седмица сигурно ще има добри новини. Не зависи от мен докога ще остана. Надявам се скоро да се намери решението“, каза още Баждеков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук