Доказателство за даденото обещание пред Станимир Стоилов за обединение на привържениците на Левски идва от Пловдив, за което съобщава една от „сините“ страници Левски Народенъ. Публикуваме написаното без редакторска намеса:

Това е снимка на синия сектор на мача с „Локомотив“ Пловдив. Някъде след националното знаме свършва клетката, в която преобладаващо бяха феновете на София Запад. Веднага след това бяха Ултрас Левски и само на няколко метра след това беше агитката на „Локомотив“. При изравнителният гол за 1:1 феновете на „Локомотив“ се опитаха да подразнят феновете от Ултрас Левски и някой от тях се опитаха да нахлуят в левскарския сектор. Момчетата от Ултрас Левски, заедно със стюардите, се опитаха да изтласкат натрапниците. И в този момент от клетката, където е знамето на НКП започнаха да излизат десетки момчета от София Запад, които бяха готови да тръгнат в подкрепа на левскарите от Ултрас Левски.

Явно стреснати от готовите за битка левскари натрапниците напуснаха левскарския сектор, а след малко пристигна и полиция, която раздели левскари и локомотивци. Момчетата от София Запад се върнаха в клетката, а левскарската ми душа се гордееше с тези момчета. После клетката запяваше, а Ултрас Левски пееха заедно с тях. Ултрас Левски запяваха и клетката поемаше.Незнам дали феновете от двете фракции спазиха обещание към Стоилов, но знам, че синия сектор беше ЕДИНЕН !!! Сектор „Б“ се завърна! Единен и неделим!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук