Станимир Стоилов: Имаме напредък, надявам се да вдигаме нивото все по-високо (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Станимир Стоилов изрази задоволство от успеха на Левски. „Сините“ победиха Марица Пловдив с 5:2 в приятелски мач, игран на стадион „Георги Аспарухов“.

„Резултатът не е определящ. Първите 25-30 минути играхме по начин, по който аз искам да играем. Имаме някакъв напредък. Продължаваме да работим. Имаме организационни и проблеми в играта, които трябва да изчистваме. Надявам се и другите играчи да се върнат от националния отбор в добро състояние, за може да се подготвим за следващи мач на отбора“, каза Стоилов минути след успеха на „сините“. 

Той коментира и представянето на последните две нови попълнения на Левски – Хосе кордоба и Драган Михайлович: „Кордоба е в добро функционално състояние, но има неща в играта му, които трябва да изчистим. Той е футболист с много интересни качества, но има и тактически проблеми в играта му. Драган е опитен, но все още не е в добро кондиционно състояние“.

„Стараха се доста момчетата, виждам зрънца, от които с наша помощ и тяхна отговорност можем да подсигурим бъдещето на Левски. Вече гледах техен мач. Имаме напредък, надявам се да вдигаме нивото все по-високо“, сподели мнението си за играта на юношите на тима при успеха над Марица Пд.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук