Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите след тренировката на „сините“, която бе открита и за фенове. Мъри разкри, че Симеон Славчев все още не е разтрогнал с клуба заради финансовите му претенции. 

„Всичко за трансфера на Хосе Кордоба между двата клуба е уточнено. Надявам се до края на деня всичко да е готово. Надявам се до утре да приключим преговорите и с Драган Михайлович. Идеята е в линията на защитата да се подсилим. Целта беше да наблегнем на млади футболисти. Доволен съм, че успяхме да привлечем Костадинов и Кордоба“, каза Стоилов.

„Симеон Славчев все още не може да стигне до споразумение с клуба за финансовите претенциите, които има“, разкри наставникът на „сините“. 

„По принцип футболът е най-популярният спорт затова държавата правилно обръща внимание на определени градове. Левски е един от малкото клубове, който не е получил някаква помощ за подобрение на базата. Адмирирам това, което държавата направи в Пловдив, както и в Разград. Според мен трябва да се обърне по-голямо внимание на двата големи клуба – Левски и ЦСКА.

Левски, за разлика от много клубове, още по мое време инвестира много пари в терена. Имаме прекрасен сектор, който започва вече да тече и капе, трябва да го защитим, защото след това няма как да се премине към ново строителство.  Това трябва да бъде приоритет на всяко едно правителство. На всички да се помага“, каза още Стоилов. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук