Левски привлече бившия национал Симеон Славчев през началото на 2020 година, когато „сините“ разполагаха със солиден бюджет и успяха да предложат сериозна заплата на полузащитника. Славчев е един от най-опитните футболисти, а от идването му на „Герена“ не играе така, както се очакваше от него. Феновете логично си задават въпроса коя е причината. Gerena.bg ще разкрие верния отговор.

Припомняме, че Славчев взимаше след привличането му в отбора на Левски умопомрачителните за родните стандарти 22 000 евро месечно. През миналата година Симеон се съгласи финансовото му възнаграждение  да бъде свито до 10 000 лева. Халфът обаче бе поставил условие. Съгласен е, но ако взима участие поне в 70% от официалните мачове на Левски.

Трябва да е ясно на всички обаче, че Симеон Славчев е роден левскар. Той неведнъж е демонстрирал своята любов към клуба и отлично знае, колко точно „тежи“ синята фланелка. Припомняме на нашите читатели, че полузащитникът изигра първия си мач с отбора, който се подвизва на стадион „Българска армия“ със счупен пръст! Славчев е един от малкото футболисти, които никога не се замисли затова, дали да остане в най-тежкия за клуба момент. Точно в този момент багажа си събраха доста други футболисти. Трябва да се отбележи още и факта, че през този сезон се съгласи да играе на непривична за него позиция, за да запълни зейналата пропаст в центъра на защитата. Трябва да е ясно обаче, че той никога не е играл на този пост. Играл е обаче 6 месеца без заплата и никога не е повдигал въпроса за пари.

По информация на Gerena.bg Славчев е получил преди седмица оферта от отбора на Перуджа, която е отказал. По ирония на съдбата обаче, още със стъпването на Станимир Стоилов на стадион „Георги Аспарухов“ на Симеон му бе съобщено, че треньорът няма да разчита на него, а от ръководството поискаха да разтрогнат по взаимно съгласие. Славчев обаче не е съгласен с това предложение и то не без основание. Той си има договор. В момента той няма право да тренира с отбора и е поставен в изолация.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук