Полузащитникът на „сините“ Борислав Цонев бе награден за футболист на четвърти и шести кръг в efbet Лига. Цонев сподели мнението си за победата над Берое, както и за за предстоящото гостуване на Локомотив Пловдив и новините около Левски. 

„Голът срещу Берое може би е най-красивият ми. Особено в момента, в който ни се беше насъбрало много напрежение“, започна Цонев. 

„За нас Тодор Симов не е нов човек. Ние го познаваме от доста време. Промени някои неща. На полувремето срещу Берое каза, че трябва да задържим резултата. 

От доста време се чакаше развитие относно финансовата част. Може би вече ще е по-спокойно. Надявам се и с резултатите да сме по-спокойни. Няма как да не сме мотивирани. Мисля, че всеки един футболист, който е в Левски, трябва всеки ден да е мотивиран.

Всяка точка ни е изключително важна. Когато имаш превес в резултата правиш всичко възможно да го задържиш“, добави още Борислав. 

„Ние не мислим за всички мачове, а за следващия, който предстои. За серия от победи изобщо не мислим, тъй като имаме доста проблеми в състава. Надявам се с една-две победи да ни дойде самочувствието и увереността. Знаете, че имаме доста млади момчетата. 

В момента такава ни е ситуацията, че нямаме лесни мачове. Аз гледах Локомотив в Лига Европа. Моето мнение е, че могат да победят всеки отбор в efbet Лига. Няма да е лесно със сигурност“, каза още той.

„Не е коректно да говоря за следващия треньор. Когато се говори за г-н Стоилов неговите резултати и визитката му говорят сами за себе си. Нормално е и ние играчите да искаме да се докоснем до това нещо. 

Ясен Петров е преценил да не ме извика за националния отбор. Аз продължавам да тренирам, надявам се да съм здрав и късметът да ми се усмихне“, завърши Боби Цонев. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук