НС на Левски вече има нов член и неговото име е Венцислав Димитров. Димитров е представител на новия генерал спосонсор на клуба Palms Bet. В НС остават досегашните членове Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. 

Венцислав Димитров е роден през 1974г. В Русе. Завършва Математическата гимназия в родния си град. Има магистърска степен по финанси от Университета за национално и световно стопанство в София.

Той е финансист с дългогодишен опит. Има осемгодишен опит като консултат на киенти в банковата сфера, включително като ръководител на екип и директор на банков клон.

Опитът му в областта на валутните пазари е 11 години, в това число и международни.

Над четири години е бил ръководител на екип от специалисти, осигуряващи финансово обслужване, като връзка с финансови институции, инвестиционни планове, управление на свободни средства, приватизационни сделки, финансов анализ на компании, контрол, отчети и др. В компетенциите му влиза и изготвянето на бизнес планове, финансови анализи, оценки и консултиране.

В момента Димитров заема отговорна позиция в една от най-големите български компании от игралната и развлекателната индустрия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук