Начало Общото събрание на Левски. След направената регистрацията на акционерите, срещата започна в 11:00 часа. Началото бе дадено от временния изпълнителен директор Константин Баждеков, който приставащите. След това представителите на медиите бяха помолени да напуснат. 

На заседанието трябва Наско Сираков да даде отчет за свършената работа и да представи точни цифри за задълженията и приходите в клуба. Ще бъдат гласувани и множество промени, включващи нови членове и постове. 

В Управителния и Надзорния съвет ще бъдат приети представители на Palms Bet. Припомняме, че вчера Наско Сираков и изпълнителният директор на букмейкъра Лъчезар Петров дадоха пресконференция, на която разкриха подробности за партньорството.

От НКП на Левски пожелаха събитието да се предава онлайн, но Сираков категорично отказа такъв вариант, като поясни, че всичко ще бъде записано.

„Общото събрание ще бъде записвано за клубния сайт, така че всеки един акционер може да получи информация. Едва ли има друго дружество, което да бъде толкова прозрачно. Не даваме никакви фалшиви надежди, доволен съм от това, което се случва“, заяви Наско Сираков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук