Сираков: Ако Стоилов се завърне, ще бъде и спортен директор (ВИДЕО)

Maжоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира ситуацията със старши-треньора в клуба и разкри още подробности около разговорите си със Станимир Стоилов. Сираков заяви, че ако приеме да се завърне, Мъри ще бъде и спортен директор. 

„Темата старши-треньор на клуба очевидно е на дневен ред. Знаете от седмица, че говорих със Станимир Стоилов. На този етап той е единственият избор и единствената алтернатива. В сряда ще имаме разговор с Мъри – аз, Лъчо и Мъри. Ще го запознаем с това как ще функционира и ще се развива клубът в бъдеще. Убеден съм от разговора с Мъри, че той има огромно желание да се завърне в родния с клуб“, каза Сираков.

„Към момента няма да придобиваме акции към Левски. Ние ще участваме във вземането на решения в клуба. По отношение на срещата със Станимир Стоилов, мястото ми там е да му обясня как виждаме развитието на клуба и как ще променим структурата му. Относно спортния директор, ако Мъри Стоилов поеме отбора, той ще съчетава и тази длъжност. Изчаквахме да стане факт продължаването на партньорството ни с Palms Bet. В сряда сядаме и говорим с Мъри“, допълни Сираков.

„Мъри го вълнува да има някаква сигурност в клуба, каквато нямаше през миналата година. Не е ставало въпрос за пари, не са водени такива разговори. Обясних му какво е моментното състояние на клуба, но съм му казал, че според мен до голяма степен той може да е детонаторът в положителен смисъл за избухването на “синята бомба“. В този момент повече трябва да се мисли как да се помогне на Левски. За бъдеще клубът ще започне да се вдига от дъното, където е сега“, завърши Сираков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук