Временният старши треньор на Левски – Тодор Симов – сподели мнението си за победата с 2:1 над Берое.

„Решаващо изцяло беше желанието на футболистите, след като останахме с човек по-малко на всяка цена да спечелят мача. 2:0 е изключително тежък и труден резултат за задържане. Успяхме да спечелим трите точки заради себераздаването на играчите“, каза Симов.

„Идеята беше да затворим и елиминираме противника, за да му противодействаме Докато бяхме с 11 човека, се получаваше добре. Берое владееше повече топката, но нямаше чисти положения. Ние ги имахме. В треньорската професия винаги трябва да си готов. Както се казва всеки един треньор трябва да е готов за работата, без значение дали ще го махат или не“, добави той.

„Паузата за националните отбори идва в много подходящ момент за нас. Имаме футболисти, които трябва да наваксат физически и игрово“.

„Със сигурност трябва да има привличане на нови футболисти. Берое има поне по двама човека на позиция. Ние на много позиции имаме само един. Дори не можем да дадем почивка. Ако дойде някой футболист, ще е добре дошъл. Засега няма яснота. Ръководството ще реши бъдещето ми, аз съм готов да помогна с каквото мога“, каза още наставникът на Левски.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук