Левски посреща днес отбора на Берое в мач от шестия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще започне в 21:00 часа.

Най-добрата новина за наставника на „сините“ Тодор Симов е, че няма кадрови проблеми в състава си и ще заложи на най-доброто, с което разполага.

Под рамката на вратата ще заложи на капитана Николай Михайлов, а защитният вал ще бъде изграден от Ивайло Найденов, Христос Шелис, Гьоко Зайков и Иван Горанов. „Столетниците“ успяха да картотекират македонския национал Зайков, който успя да се сдобие с работна виза, тъй като се води за играч извън Европейския съюз и ще запълва квота за чужденец.

В средата на терена ще оперират близнаците Радослав и Борислав Цоневи, а малко пред тях ще бъде позициониран Георги Миланов. По крилата няма да има изненади и трационно на левия фланг ще бъде Здравко Димитров, а вдясно Билал Бари. Като че ли най-трудния избор за временния треньор на този етап изглежда избора му на централен нападател. Той по всяка вероятност ще заложи на Мартин Петков на върха на атаката, но не е изключено там да се озове неговия съименник Марин Петков.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Михайлов, Горанов, Зайков, Шелис, Найденов, Р. Цонев, Б. Цонев, Димитров, Миланов, Бари, Мартин Петков

Резерви: Андреев, Александров, Славчев, Хубчев, Марин Петков, Краев, Божинов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук