Националният клуб на привържениците на Левски използва отново своята официална страница в социалната мрежа Фейсбук, за да отправи послание, то път насочено към клубната легенда и настоящ мажоритарен собственик на клуба – Наско Сираков.

Ето какво написаха от НКП:

Наш Наско, имаш верен ход!

Мажоритарният собственик на „Левски“ Наско Сираков има верен ход пред себе си за справяне с все по-дълбоката криза, в която синият клуб изпада под негово ръководство.

В навечерието на Общото събрание на акционерите е добре Сираков да помисли трезво.

Да си даде сметка за свършеното и за несъвършеното от него. Да си припомни какво е декларирал, че ще направи и какво е изпълнил. А като тегли чертата и се вгледа в резултата, да се освободи от очевидно непосилното бреме, което носи на плещите си.

Наш Наско, прехвърли акциите си на г-жа Илиана Раева или я избери за президент на клуба!

Решението пред него е очевидно и дори няма да е болезнено за егото му на „единак“, тъй като собствеността на клуба ще остане в рамките на семейството му. Фактите показват, че човекът, който може да се справи по-добре от Сираков в настоящата ситуация, е именно съпругата му, г-жа Раева. Доказано и предвид визитката й, тя е далеч по-успешеният управленец от двамата, а и много по-ясно и отчетливо в годините е изговаряла какво е необходимо за доброто на Левски. Докато Сираков залага на витиевати приказки за прозрачност и идващи до седмица-две 100-150 милиона…

Резултатите от работата на Сираков и Раева в последната година, година и нещо, са красноречиво доказателство в подкрепа на госпожата – Федерацията по художествена гимнастика донесе олимпийско злато на държавата ни, докато отборът на народа носи само мъка и печал на милионите му привърженици и удря дъно след дъно.

Подобен ход от страна на Сираков си е win-win ситуация, защото от една страна ще остане в историята като човек направил най-доброто за клуба, а от друга ще може да продължи да бъде в „кухнята“ му като придружава и вози г-жа Раева по срещи с потенциални спонсори.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук