От НКП на Левски използваха официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук, за да изразят своята позиция по повод предстоящото след дни Общо събрание на акционерите.

Ето какво пишат феновете:

„Уважаеми Левскари, в условията на най-голямата и продължителна криза във вековната история на нашия любим клуб, Националният клуб на привържениците на Левски настоява обещаната на думи преди повече от година и несъстояла се на практика ПРОЗРАЧНОСТ най-сетне да сполети изстрадалата синя общност.

Ние вярваме, че ако не друго, то това категорично е по силите на ръководството на ПФК „ЛЕВСКИ“ АД и го призоваме да даде публичност на предстоящото след броени дни Общо събрание на акционерите.

Затова намираме за редно ръководителите на клуба да бъдат така добри и да подсигурят възможност на всички левскари да станат свидетели, като получат възможност да наблюдават на живо по „ЛЕВСКИ ТВ“, как върховният орган на управление на клуба – общото събрание на неговите акционери, обсъждат, гласуват и приемат съдбоносни решение за настоящето и бъдещето на отбора на народа“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук