Мажоритарният собствени на Левски използва клубния сайт, за да оповести дългоочакваната новина от всички „сини“ привърженици, че самият той е започнал преговори със Станимир Стоилов. Сираков обяви, че Мъри винаги е бил негова първа опция за старши треньор на Левски.

Левскари,

Обръщам се към всички Вас, за да Ви информирам, че днес, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на „Левски“ Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената опция за излизането на клуба от изключително тежката ситуация, в която се намира, му предложих да се завърне в „Левски“ и да помогне на любмия отбор.

В разговора ми с него бях максимално коректен, открит и честен относно финансовото положение на „ПФК Левски“, което към този момент не е добро. Споделих убеждението, че именно той е човекът, който може да обедини „синята“ общност и да изведе отбора от кризата, в която се намира. Станимир Стоилов винаги е бил първата ми опция за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен собственик на „ПФК Левски“. Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук