Ботев (Пд) приема Левски в мач от петия кръг на Първа лига. Двубоят на футболен комплекс „Ботев 1912“ е с начален час 21:00.

Наставникът на Левски ще направи само една промяна след победата над Царско село (3:1) в миналия кръг на Герена. На мястото на Георги Александров ще се появи Патрик-Габриел Галчев. По този начин защитният вал на „сините“ ще бъде изграден по следния начин: десен бек ще бъде Галчев, а в сърцето на отбраната ще се подвизават Симеон Славчев и Христос Шелис, а като ляв бек ще започне Иван Горанов. Като дефанзивен халф ще стартира Ивайло Найденов, който направи силен мач в двубоя срещу „Царете“ на „Герена“. В центъра на халфовата линия ще действат Георги Миланов, Борислав Цонев. По левия фланг ще оперира Здравко Димитров, а на десния Билал Бари. Очаквано на върха на атаката ще бъде Мартин Петков. Миланов може да пусне и Андриан Краев в ролята на централен нападател, но това ще се решава в последния момент. Добрата новина в „синия“ лагер е завръщането на Радослав Цонев след лечение на травма, но той ще остане на скамейката в началото на двубоя.

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Михайлов, Горанов, Шелис, Славчев, Галчев, Найденов, Димитров, Б. Цонев, Миланов, Бари, Мартин Петков

Резерви: Андреев, Александров, Митков, Р. Цонев, Марин Петков, Краев, Божинов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук