Един от най-обичаните вратари на Левски Боян Йоргачевич може да се завърне на “Герена”. Водят се преговори той да стане част от спортно-техническия щаб на “сините”, като треньорът Живко Миланов вече е водил разговори с него по този въпрос. Идеята е сърбинът да стане треньор на вратарите, това написаха колегите от „Тема спорт“, като новината потвърди и самият Боян Йоргачевич пред Gerena.bg.

Сръбският страж заяви пред „синята“ медия на България, че има разговори и е възможно той да се завърне съвсем скоро на „Герена“. „Ще видим“, завърши Йоргачевич.

За последно Боян Йоргачевич се занимаваше с вратарите в академията на Цървена звезда. Преди това той бе треньор на вратарите на представителиня тим на звездашите, но в момента на този пост е Пиерлуиджи Бривио. За известно време Боян работеше и в един от юношеските отбори на Сърбия, а паралелно с това водеше и своя детско-юношеска школа.

Неведнъж, след като напусна стадион “Георги Аспарухов”, Йоргачевич даде интервюта, в които неизменно е заявявал, че Левски е футболната любов на живота му. Като вратар на “сините” той бе на терена с Живко Миланов, както и с друг човек, който сега е на треньорската скамейка на тима – Веселин Минев. В момента треньор на вратарите в Левски е 28-годишният Георги Стоянов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук