Георги Миланов: Загубих съзнание за кратко (ВИДЕО)

Читателите на Gerena.bg определиха за играч на мача в двубоя Левски – Царско село футболиста на „сините“ Георги Миланов. Седмицата на „столетниците“ показа огромно желание за игра и въпреки, че не е играл футбол повече от година, той бе един от най-активните на терена през вчерашния мач.

„Получих силен удар в началото, но намерих сили и продължих. Чувствам се добре в отбора, тези момчета имат бъдеще пред себе си. Аз съм човек, който не се отказва. Знам през какво са минали тези момчета, бяха с разбита психика. Победите ще върнат самочувствието, това е истината. Радващото е, че зарадвахме феновете. Усетих тръпката да съм играч на Левски още преди да подпиша, когато получих над 1000 съобщения от фенове“, призна полузащитникът. 

„Няма да е лесно, тук съм от една седмица. Ще дам всичко от себе си да помогна. След мача с Враца не успях да спя, въпреки че не игра. Всички като отбор, ръководство, фенове трябва да покажем по-добро лице и да излезем от тази ситуация. Има колектив, но младите имат сериозни проблеми с психиката заради ситуацията в клуба през последните една-две години“, завърши Миланов. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук