След вече изиграните три кръга в efbet Лига, Левски се оказа на дъното на класацията, което само по себе си е абсолютен антирекорд за клуба! Много от читателите на „синята“ медия на България ни пишат в социалните мрежи, за да попита, какви са новините покрай най-обичания футболен клуб в България. Разбира се, всеки от тях прави това с надеждата да чуе нещо положително.

Нашият екип реши да внесе малко яснота по отношение на случващото се в момента на стадион „Георги Аспарухов“. Ето и какво научи нашият екип:

Ако въобще има добри новини за Левски, то това несъмнено е предстоящото подписване на спонсорски договор с „Palms Bet“. Трябва да направим едно сериозно уточнение преди всичко. Предстоящото сътрудничество с букмейкърската компания обаче, далеч не значи пълно спасение за клуба. Това спонсорство няма да бъде панацея за „сините“, а глътка чист въздух и финансова стабилност. Стабилност до такава степен, че да може Левски да си плаща разсрочените задължения във време. Такава обаче няма да има, ако някой от кредиторите на клуба заявят, че ще потърсят своите задължения веднага и те станат предсрочно изискуеми. Трябва да е ясно, че това партньорство се очертава да бъде дългосрочно по информация на Gerena.bg. Сумите, които ще бъдат заложени по него няма да са малки. За него обаче ще трябва да се поизчака, тъй като изисква време. Много хора веоярно вече са загуби търпение и си казват, че няма да стане, но по наша информация, той ще стане факт! По този договор се работи доста усилено и от двете страни и той ще се превърне в реалност съвсем в близко бъдеще.

С добрите новини дотук! Нека да насочим вашето внимание към съблекалнята на Левски. Поглеждайки назад във времето, през тази седмица имаше доста бурни събития покрай клуба. Трябва да започнем с това, че футболистите на Левски се издъниха доста здраво от началото на сезона. Издъниха се на терена и извън него. Връщайки лентата малко назад, ще видим едни клипове, които се появиха в социалните мрежи, които удрят здраво по имиджа на клуба! По информация на нашата медия, футболистите са ходили на тиймбилдинг през тази седмица, който е целял сплотяване на колектива. Поглеждайки към лятната подготвка на отбора, трябва да направим едно ясно уточнение. По време на цялата подготовка на тима, повечето футболисти бяха опаковали своя багаж и всеки един момент можеха да напуснат, както направиха няколко други в лицето на Тома Даске, Ребин Сулака, Драган Михайлович, Мартин Райнов и Звонимир Микулич. Всичките тези футболисти, които напуснаха внесоха в отбора един смут, една неяснота и днешните резултати са в резултат именно на тези събития. Неяснотата покрай бъдещето на Левски разколеба много силно футболистите, а в момента феновете на отбора берат плодовете на това колебание, които са равни на 3 поредни загуби и пореден антирекорд за „сините“.

Положението с Живко Миланов е следното: Миланов е неопитен треньор и опциите пред Сираков, свързани с неговото бъдеще не са много. Вълка или го оставя да работи дългосрочно, или трябва да го освободи преди мача с Царско село, който наближава. Легенда като Миланов не заслужава при една загуба в неделя от Царско село да чува викове „оставка“, каквито несъмнено ще има. Бъдете сигурни! Това обаче Живко не го заслужава! Не го заслужава по много причини, но основната е тази, че той остана в най-тежкия момент за клуба и пое цялата отговорност върху своите плещи. Не го заслужава още, защото Миланов премина през много премеждия с отбора на Левски. Преживя и сериозно заболяване, което не го отказа от отгорността, която пое. Другите причини са ясни на всички, защото всеки един привърженик знае, кой е Живко Миланов.

Друго, което можем да обявим като сигурна информация на нашата медия е това, че на футболистите на Левски им е забранено да ползват телефоните си в съблекалнята и въобще като цяло да влизат с телефони в нея. Техните телефони стоят извън съблекалнята! Тази мярка е наложена от Сираков в противодействие на събитията от миналата седмица и разпространението на видеоклиповете, които вече споменахме, че удрят сериозно по имиджа на клуба!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук