Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, пристигна към 10:30 часа тази сутрин на стадион „Георги Аспарухов“, за да решава треньорския казус в клуба.

Gerena.bg напомня на своите читатели, че снощи „сините“ записаха исторически антирекорд, губейки от Арда с 0:2. По този начин столичният гранд започна с три поредни загуби шампионата за първи път от своето 107-годишно съществуване.

След мачът снощи Живко Миланов заяви, че през тази седмица ще проведе разговори с ръководството на клуба, за да се реши неговото бъдеще в Левски.

Левскари,

Обръщам се към Вас и заявявам с цялата си отговорност подкрепата към наставника на тима Живко Миланов. Както от моя страна като мажоритарен собственик на акциите на „ПФК Левски“, така и от страна на ръководството на клуба.

В своята над 107 годишна история „Левски“ винаги е показвал и доказвал, че се различава от другите клубове. Така ще бъде и сега! Живко Миланов остана верен на „синята“ идея в най-трудните моменти от историята на клуба и няма да бъде използван като „бушон“ след неуспешния старт на новия сезон.

Убеден съм, че както той, така и неговия щаб заедно с футболистите искат да се върнем на пътя на победите. Затова те се нуждаят и от Вашата подкрепа! Заедно ще преминем през трудните мигове.

Ваш Наско Сираков

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук