Миланов: Цялата отговорност е моя. И аз бих си я поел. Ще видя следващите дни (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Живко Миланов бе видимо огорчен след третата поредна загуба от началото на сезона. „Столетниците“ загубиха от Арда на „Георги Аспарухов“ и вече са на дъното на таблицата. Легендарният капитан и настоящ треньор сподели, че единственият проблем в отбора е неяснотата за неговото бъдеще.

„Натежава доста третата поредна загуба. Две от тях на наш терен. Трудно е доста особено след такъв мач да се говори. Като цяло сами се бихме. Знаехме Арда как играе, но след тези елементарни грешки беше доста трудно да се върнем. Арда се затвори и ни беше доста трудно през второто полувреме“, започна Миланов.

„Този мач имаше желание, липсваше ни креативност. Да бъда честен тези два гола, които ни отбелязаха, малко свалиха гарда на момчетата. Опитаха се да се върнат второто полувреме. Изпуснахме няколко шанс да се върнем. Ние сами се вкарахме в това положение и сами ще трябва да излезем. Тези момчета трябва да продължават да работят и по най-бързия начин да излязат от това положение, защото този клуб и фенове не заслужават това“, добави той.  

„Ще трябва да се вземат още няколко играча и не трябва да се отказват тези млада момчета – да продължават да се борят и ще излязат от положението. Разбира се, че цялата отговорност е към мен. И аз бих си я поел. Ще видя следващите дни. Ще имам среща, за да видя как може да се излезе от това положение. Бих си поел отговорността, така че тези хора да видят друг Левски. Феновете най-малко заслужават тези резултати и тази игра. Трябва да се види промяна във футболистите, защото този клуб не може да е в това състояние“.

„Най-големият проблем е неяснотата в този клуб. Когато има по-голяма ясното, има бъдеще пред отбора. Тогава клубът ще излезе. Говорим, че ще залагаме на млади момчета, но голяма част не са готови още за мъжки футбол“.

„Ръководството ще прецени какъв ще бъде пътят. След напрежението, което се натрупа, ще изговорим кой е най-добрият път да се излезе от кризата. Аз също така и като футболист не съм се предавал и ще се боря до последно. И в най-трудния момент съм показвал характер и съм излизал“, каза още наставникът на „сините“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук