Миланов: Търсим играчи на няколко позиции. Надявам се следващите седмици да има развитие (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Живко Миланов заяви след загубата от Славия, че е искал отборът да тръгнем с победа, за да има повече самочувствие за момчетата.

„Не ни достигна един гол, знаехме как ще играе Славия – доста плътно затворени и чакат на контраатака. Загубихме концентрация в някои моменти, но момчетата дадоха максимума. Ще изглеждаме по по-добър начин. Това са млади момчета и спадове са нормални по време на мача. Мисля, че владеехме инициативата. Трябва ни малко повече опит. Исках да тръгнем с победа, но важното е, че опитаха да играят момчетата. Надявам се в следващите срещи да започнем да побеждаваме“, започна Миланов. 

„Ради е наш капитан и ни дава много спокойствие. Той има проблем в прасеца, ще видим утре след прегледите в какво състояние е. Търсим играчи на няколко позиции. Надявам се следващите седмици да има развитие. Имена не мога да кажа, но със сигурност търсим на две-три позиции. Мисля, че по казуса с Иван Горанов ще има развитие следващата седмица“, обяви треньорът. 

„Имаше доста хора на трибуните за първи мач, те оценяват жертвите, които футболистите правят. Благодаря на феновете, обещавам, че ще даваме всичко от себе си и занапред“, завърши Миланов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук