Пoради липсата на футболисти наставникът на Левски – Живко Миланов няма особено много въпросителни около състава. Тъй като Николай Михайлов все още не е подписал договор с клуба, което е чиста формалност, 16-годишният Пламен Андреев ще застане днес под рамката на вратата.

Пред стражът-тинейджър ариегардът ще бъде оформен от Патрик-Габриел Галчев, Христос Шелис, Георги Александров и Христофор Хубчев. Като вариант за десен бек пред Миланов стои и Ивайло Найденов, който може да започне вдясно, а Галчев – вляво на защитата.

По време на подготовката Симеон Славчев бе ползван като централен бранител, но той няма да бъде предпочетен в тази роля. В халфовата линия ще действат Боби и Ради Цоневи, а малко пред тях ще бъде позициониран Марин Петков. По крилата ще оперират Здравко Димитров и Билал Бари, а на върха на атаката ще се подвизава Мартин Петков.

На такава постройка залагаше упорито Живко Миланов по време на контролите. Не е изключено треньорът да прибегне и до друг вариант с насищане на халфовата линия и без чист централен нападател.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук