Миланов: Трети играч се отказа точно преди да подпишем с него договор (ВИДЕО)

Наставникът на Левски Живко Миланов говори преди първия мач на „сините“ през сезон 2021/22. Тимът се изправя срещу Славия в събота от 21:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“

Миланов обяви, че няма поставени цели от ръководството, но е оптимист, че отборът ще заема по-горно място в крайното класиране, в сравнение с изминалата кампания.

„За мен отборът е готов, момчетата са готови, Свършихме доста работа през подготовката, въпреки че беше доста трудна за нас. Все още не сме комплектовани. Липсват футболисти на някои позиции, но мисля, че в течение на следващите седмици ще попълним липсващите постове. Трима футболисти ни липсват“, започна Миланов. 

„Ние имаме добри условия на „Герена“. Беше хубаво да направим един лагер и да се отделим от тази обстановка, за да се фокусираме, но мисля, че свършихме доста работа и това няма да е от голямо значение“.

„Да, имаме интерес към Иван Горанов. Предстои да подпише и Николай Михайлов договор. Той започна късно подготовката и не е изиграл нито една контрола. Взел е доста насериозно уговорката между нас и смятам, че следващата седмица ще подпише“.

„Имам оптимизъм. Аз съм сигурен, че момчетата ще се представят по-добре. Максималист съм. Не са поставени конкретни цели от ръководството, но при един добър начален старт, момчетата ще дадат максимума. Ако вземем  и няколко футболисти, Левски ще изглежда по различен начин, в сравнение от миналия сезон“.

Вижте повече подробности във видеото.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук