Миланов: Най-трудно е от детския футбол да навлезеш в мъжкия (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски – Живко Миланов – сподели мнението си за равенството с Левски (Лом) в контрола.

„Най-важното е, че искам да има постоянство. Днес не съм доволен. Много тромави, много бавни движения, заспали. И за напред ще имаме такива съперници, които са прибрани в собствената половина, няма да имаме пространства и трябва да има по-голяма динамика. Доста са и понатежали момчетата. Това ни е трета контрола за седмица. За да съм честен, не съм доволен от показаното. Имаше тотален брак на всички. Като не си концентриран, така се получава.

Надявам се да имаме нови. Днес имахме точно 11 човека. Боби и Ради имаха леки проблеми и ги оставихме да почиват. Реално всички останали са юноши. Ще трябва тази група да се попълни. Надявам се следващата седмица или седмици да имаме развитие по тази тема.

Николай Михайлов винаги има място в Левски. Имаме договорка между нас, той знае много добре каква е тя. Мисля, че я е взел сериозно и най-вероятно ще подпише договор.

Ще ни трябват минимум още 4 човека. Говорили сме с Наско Сираков. Не искам да правя грешката, която е правена преди – само да се взимат футболисти. Един футболист няма как да го прецениш за 2 седмици. Хората с години следят футболисти. Иначе влизаш в омагьосан кръг. Само идват и си отиват. Ще се вземат футболисти, но няма да е само, за да кажем, че сме ги взели.

Миналата година доста момчета получиха шанс и го използваха по добър начин. Идват момчета от школата. Опитвам се да имам постоянен контакт с школата. Най-трудно е от детския футбол да навлезеш в мъжкия. Всичко си зависи от тях. Всеки може да получи шанс да играе. И тези, които играха миналата година, да не си мислят, че понеже няма хора, това им е даденост и ще играят в Левски. Тази добра година за тях да се опитат да я надградят.

Билал Бари последните 4 мача не играе като централен нападател. Търсим такъв, трябва да намерим. За мен той не е типичният централен нападател“, коментира Живко Миланов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук