Живко Миланов: Не може да се залъгваме, че тези момчета ще издържат (ВИДЕО)

Наставникът на „сините“ Живко Миланов заяви след проверката срещу Локомотив София, че все още в тима не са разбрали за финансовото спокойствие. Той изрази надежда, че в следващите дни момчетата ще усетят спокойствието.

„На този етап не ме интересува резултата, интересува ме начинът, по който играем и сериозността на тези мачове. Радващото е, че с всеки изминал мач момчетата играят все по-добре. Те трябва да задържат това ниво“, коментира Миланов.

„Те са млади момчета и за тях е важно да побеждават. Те трябва да се научат и на тренировка да побеждават, за да побеждават и в мачовете“, добави той.

„За мен е важен начинът на игра и философията, която искам те да я изпълняват.“

„За момента момчетата играят на непривични постове, но се справят добре.“

„Надявам се в следващите мачове да видим нови футболисти, защото не може да се залъгваме, че тези момчета ще издържат.“

„При една-две контузии нещата могат да се обърнат съвсем. Ще ни трябват нови попълнения, но ние до преди няколко дни не знаехме бъдещето на Левски.“

„Имаме уверението, че е по-спокойно, но все още не сме разбрали това спокойствие. Надявам се и в следващите дни момчетата да го усетят.“

„За момента защитата ни е много важно да я подсилим. Няма как да отговаря кога може да очакваме нови футболисти“, каза още Живко Миланов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук