Треньорът на Левски – Живко Миланов изрази задоволство от показаното в проверката срещу Ботев (Пд), която завърши 1:1. Наставникът на „сините“ заяви, че очаква ръководството да спре да говори, а да действа, за да може столичният гранд да функционира по нормален начин.

Ето какво още каза той:

„На този етап не ме интересува резултатът. Интересува ме момчетата как играят. Опитахме през двете полувремена по различен начин да играем, да изпробваме някои неща и затова са тези проверки. Хареса ми. Както мачът с Локомотив, така и днес имаше млади момчета. Боби и Ради трябва още да внимаваме с тях. Имаме през 3 дни двубой и ще получават повече време.

„Не мога да им съобщя нищо за новите договори. Да го сторят хората, които управляват. По-спокойни ще сме, когато преподпишат. Доста време само говорим и е хубаво да се случват някакви неща. Дано е следващата седмица. Трябва да се види какво е бъдещето на Левски. Ще трябват нови играчи. Имаме 13-14 опитни състезатели. Ако искаш нормален състав, ще ти трябват още.

Селекция не се прави за 10 дни. Ще се опитаме да извлечем максимума. Ще ни трябва и нов вратар. Хубчев тренира за момента. Ще преценим следващата седмица. Много е важно какво е бъдещето и тогава може да преговаряш. Иначе залъгваш футболистите.

Само благодаря и нищо повече от това, което направиха от миналата година. Да продължават да ни подкрепят. Много от момчетата са от школата и ще дават максисума на терена. Готови са да оставят сърцата си на терена“, завърши изказването си Миланов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук