Голмайсторът за Левски, при равенството 1:1 в контрола срещу Ботев Пд, призна, че последната година не е била лесна за него и клуба, но той е искал да остане и да помогне на отбора на сърцето си.

„Доста емоционален мач беше, пред нашите фенове. Не беше важен резултатът, но за нас всяка тренировка и всеки мач е важен, тъй като сме млад отбор и трябва да се стиковаме. Надявам се да сме показали някакъв облик. Занапред ще се нуждаем от нови попълнения и по-добра игра разбира се“, започна Цонев.

„В момента аз и Ради нямаме договори. Господин Сираков заяви, че ще ни даде нови, така че ще видим какво ще се случи. Щом сме тук и играем без договори, то със сигурност имаме желание да останем. Когато се случи, ще разберат всички“.

„На мен ми е първа контрола с подобен заряд. Усеща се духът на терена от младите и тези, които сме израснали като част от клуба. Надявам се да продължим по този начин“.

„Още от лятото миналата година беше трудно. Искахме с брат ми да останем и да помогнем. Възпитанието ни е, че когато обичаш нещо, то в най-важните моменти трябва да си до него. Надявам се нещата да се оправят и да имаме силен отбор занапред“.

„Много се изговори на темата „Диксън“. Надявахме се и в съблекалнята, но беше най-важно да се концентрираме върху играта си, а другото беше извън ръцете ни. С този отбор не мисля, че ще се борим за оцеляване. Можем повече. Едно огромно благодаря на хората. Надявам се в най-скоро време цялото това нещо да приключи и да се върнем към нормалното“, завърши той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук