Наставникът на Левски Живко Миланов говори след панихидата в памет на Георги Аспархухов и Никола Котков. Въпреки тежкото състояние Миланов е оптимист за бъдещето на „сините“, като заяви, че най-важното е да се намерят спонсори в най-краткосрочен план.

„Георги Аспарухов и Никола Котков са спортисти, прославили не само Левски, но и цяла България. Заслужават това уважение. От тях Левски трябва да учи много неща. Точно затова Георги Аспарухов е станал една жива легенда, защото той никога не е мъртъв за привържениците на Левски. Не съм имал честта да го гледам на живо, но моят дядо и баща са ми предали какъв човек е бил. Разказвали са ми много неща, включително какъв е бил извън терена, че е човек с голямо сърце и модел за подражание“, заяви наставникът на „сините“.

„Състоянието на Левски е моментно. Сигурен съм, че в един момент, дали ще е с нас или без нас Левски, ще се оправи. Засега съм аз старши треньор. Такъв е моментът, не се знае нищо. Водил съм разговори. Засега най-важно е да се намерят спонсори и в най-краткосрочен план да се погасят задължения“, добави той.

„Има хора, които управляват този клуб. Ако зависи от мен, бих дал договор на всички футболисти. Не зависи от мен. Футболът е доста кратък, те са професионалисти и всеки играе за пари. Можем само да им благодарим, че са останали в Левски и още не са тръгнали. От днес повечето нямат договори. Те си тренират само на желание“, каза още Миланов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук