Даниел Начев ще премине в редиците на Спартак (Вн), научи Gerena.bg. Трансферът се случва с уговорката, че това се прави само и единствено в името на неговото развитие като футболист. Синият юноша е решен да преодолее огромната пропаст, която трябва да прескочи един играч, преминавайки от ДЮШ към мъжки футбол в България. Така че, преминаването му в Спартак е решение на този проблем, защото договорката с младока е да играе редовно в Б група, адаптирайки се към мъжкия професионален футбол.

Футболистът няма никакъв конфликт с когото и да е в Левски! Преминаването му на стадион „Спартак“ по никакъв начин не е свързано с пари! Дани не се отказва от Левски, той го носи в сърцето си и винаги би се върнал, заяви неговият баща. Начев е получил предложение от ЦСКА 1948, което е отказал. Полузащитникът изразява благодарността си за подкрепата на „сините“ фенове и се надява, скоро отново да е заедно с тях на „Герена“.

Ръководството на Левски е направило предложение на Начев да остане още една година в ДЮШ, но той е предпочел да се развива в мъжкия професионален футбол.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук