Безсмъртието живота ви отне, но примерът ви живее във всяко „синьо“ сърце (ВИДЕО)

Поредната прекрасна инициатива на оранизираните фенове на Левски от ЗОНА Б-18 е завършена. Те използваха своята официална страница във Фейсбук, за да изкажат благодарността си към всички съпричастни.

Публикуваме написаното без редакторска намеса:

Нашата кампания приключи и е време да благодарим на всички, които ни повярваха, помогнаха и подадоха ръка !Ще започнем от над 100 поръчани артикули, благодарим на всеки, който си закупи тениска с което помогна за набавянето на средствата.Над 34 фенклуба от България и дори от Англия помогнаха за събирането на над 10000 лева, за да може да бъде осъществено събитието.

Огромни благодарности на Костенец, Редута, Сопот и Сектор Б Ултрас , които вчера на неуморното слънце бяха рамо до рамо с нас. Без тях нямаше да може да се справим! Не на последно място искаме да благодарим на институциите – АПИ в лицето на г-н Исаев, горското Витиня, многобройните фирми, които правиха отстъпки в цените, когато чуеха Гунди и Котков! Поклон пред светлата им памет на Гунди и Котков. След 50 години смело може да кажем, че не сте забравени ! „Безсмъртието живота ви отне, но примерът ви живее във всяко синьо сърце“ Поклон пред всички замесени !!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук