Наставникът на „сините“ Живко Миланов обяви, че има уверение от собствениците, че има някаква надежда. Той все пак призна, че ситуацията в съблекалнята не е добра.

„За мен победата не е от толкова голямо значение. Важно е момчетата да играят бърз и комбинативен футбол. В доста моменти се получи това. На 2 седмици подготовка сме. Това бе първа контрола за нас. Нямахме нужния ритъм, но условията бяха такива“, заяви той.

„Със сигурност не е приятно да не можеш да отидеш на лагер някъде. Такава е ситуацията и се опитваме да се справим с нея. Момчетата се надявам, че ще са подготвени. Въпреки сагата с това какво ще се случи с клуба, се надявам, че играчите ще са подготвени“, каза Миланов.

„Ситуацията в съблекалнята не е добра. Всеки един играч се притеснява за своето бъдеще. Доста от тези момчета са в начален стадии на своята кариерата. Имам уверение от собствениците, че има някаква надежда. Чакаме развитие“, заяви още той.

„Аз съм дал списък с кои хора искам да останат. Но това не зависи от нас. Имам разговори с повечето от тях, но за момента няма подписани договори. Чака се дали ще може нещо да се направи по тази тема. Бъдещето все още е неясно“, обяви Миланов.

„Тази ситуацията е от 6 месеца, не от сега. Адмирации за тези момчета. През това време нито за момент не са правили бойкот или са отказвали да тренират. Аз си следвам моя план. Това за мен е един опит. Левски е най-голямото стъпало в България. В какъвто и вид да е, бих работил в Левски“, заяви той.

„Рано да кажем за гръцкия играч. Той дойде днес сутринта. Ще преценим в следващите седмици. Оптимист съм за бъдещето. Дали с нас или без нас, този отбор ще се оправи. Този отбор няма да бъде оставен на произвола на съдбата“, завърши Миланов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук