Левски ще прати до няколко дни на Джоузеф Диксън дългоочаквания договор. Документът е прегледан и одобрен от адвокатите на „сините“, ще бъде преведен, след което англичанинът ще трябва да го подпише. Едва тогава се очаква да бъде парафиран и от Левски, съобщи Дарик радио.

Припомняме, че в неделя (20 юни) с писмо от САЩ пратено до БТА, Диксън изрази нетърпение в очакването си да получи договора от Левски.Клубното ръководство продължава преговорите за още по-широко спонсорство с Palms Bet и с още една чужда компания, чието име засега не се споменава.

По-рано днес нападателят Преслав Боруков бе на „Георги Аспарухов“ и разговаря с Наско Сираков. Според информация на dsport „сините“ са готови да предложат контракт на 21-годишния футболист, но искат това да стане, след като влязат свежи пари в клуба и се разплатят с досегашните играчи, чиито договори също се надяват да бъдат подновени в близките дни.На този етап отборът продължава своята подготовка на клубната база и не планиран лагер, отново по финансови причини.

Засега под ръководството на Живко Миланов Левски започва и контролите, които обяви по-рано днес – всички те ще се играят на стадион „Георги Аспарухов“. Първата е насрочена за тази събота (26 събота) от 11:00 срещу Локомотив Пловдив

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук