Нападателят на Левски – Валери Божинов – е оптимист за бъдещето на клуба.

„Аз съм оптимист. Вярвам, че нещата ще се оправят. Това е Левски. Няма по-велико нещо от нашия клуб, от Левски, от феновете му. Сигурен съм, че нещата ще се оправят. Под каква форма, по какъв начин, не знам, но вярвам. Левски ще се стабилизира и ще бъде там, където му е мястото.

Благодаря на г-н Сираков и на ръководството, че ми даде възможност да тренирам в клуба и да си направя подготовката. Не търся други отбори. Искам да подготвя добре и да помогна на момчетата, които са в Левски. С каквото можем да помогнем на клуба и на феновете, защото няма по-велико нещо от Левски. Аз знам какво е Левски. Има нужда от такива хора като мен.

Благодаря на момчетата за професионализма, отдадеността, каузата. Те и треньорският щаб идват с усмивка, желание и воля, дава всичко от себе си. Левски кауза за мен и всички нас. Знаете каква е ситуацията, но те идват, готвят се и чакаме позитивни новини. Благодаря и на Живко Миланов, който също ми позволи да тренирам. Благодаря на него, на Наско Сираков, на Левски. Левски ми е на сърцето, обичам този велик клуб“, коментира Божинов по време на мемориалния турнир „Георги Марков“.

Видео: Sportal.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук