Сдружение ПФК Ботев Пловдив официално Благодари на своите колеги от Левски София ,които поздравиха Пловдивчани за разкритите документи които показват до сега доста интересни неща които обществеността не знаеше . Само в plovdivsport.info ви предоставяме възможността да прочетете какво написаха Сдружение Сини Сърца към Ботев Пловдив и отговора на Пловдивчани .

💙 Сдружение „Сини Сърца“ поздравява Сдружение ПФК Ботев за изложените днес новооткрити документи и артефакти от първите стъпки на футболен клуб „Ботев“ Пловдив.

✨ Независимо от традиционното ни съперничество, всяка изследователска дейност, свързана с родния спорт, заслужава уважение. Приемете нашите адмирации, че съхранявате миналото на своя клуб и го популяризирате.

🇧🇬 Изложените от Вас реликви хвърлят нова светлина върху учредяването на „Ботев“, но носят и безценни сведения от историята на българския футбол. Пожелаваме Ви нови открития, свързани с любимия Ви клуб.

С уважение,
сдружение „Сини Сърца“

На вниманието на Сдружение Сини Сърца / Blue Hearts Association

Уважаеми пазители на историята на Левски София, приемете нашата най-искрена благодарност за уважението, с което се отнесохте към нас и историята на нашия футболен клуб, Пловдивския Ботев!

Вие показахте на дело как се уважава противник, въпреки десетилетията на съперничество между нашите клубове и градове.
Ние, от своя страна, оценяваме с подобаващ респект Вашето джентълменско отношение.

Вековните „Ботев“ от Пловдив и „Левски“ от София могат и трябва да служат на бъдещите поколения като пример за родолюбие и благородство, съхраняващи нравствените ценности на своите първооснователи.

С уважение:
Сдружение ПФК Ботев Пловдив

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук