Борислав Цонев: Левски е голям отбор и съм сигурен, че ще се оправи (ВИДЕО)

Халфът на Левски Борслав Цонев даде интервю пред клубната телевизия, в което коментира своето завръщане на терена и последния мач на „сините“.

„Като цяло преди да вляза бях напрегнат, леко неуверен, защото не бях дълго време в такава игрова обстановка. И с подкрепата на феновете изведнъж ми дойде спокойствието и самочувствието“, каза Цонев.

„Не бях толкова добре ориентиран. Видях, че вратарят излиза, опитах се да го прехвърля, не успях. Но топката остана в мен и за мое щастие вкарах гол. Да, помня, всички са качиха върху. Доста приятен момент за мен. Другите момчета от отбора също ме подкрепят. И те бяха радостни“, сподели още той.

„Може би накрая беше най-тежко. Усещах, че съм близо, но и знаех, че не съм на 100% още. Трудно е, тъй като доста време мина и всеки ден, който минава извън футбола те напряга допълнително. Радвам се, че вече играя, има феновете по стадионите. Всичко ще бъде наред“, добави халфът.

„Използвах социалните мрежи да благодаря на хората, на тези милиони фенове. Тяхната подкрепа ни даваше мотивация на мен и на Ради всеки ден да тренираме, да се опитаме да се върнем възможно най-скоро. От първия ден, от оперцията, г-н Сираков, треньорите и всички се отнесоха с голямо търпение към. Огромна благодарност към тях. Дано с Ради да влезем във форма и да върнем това доверие“, каза още той.

„Да, още от операция, много ни писаха с Ради. През цялото време ни подкрепят. Дано и ние да можем да зарадваме. Ради е готов, имаше един проблем, но вече тренира с отбора и се надявам да влезе“, сподели Боби Цонев.

„За всеки човек е различно, не мисля тези неща, тъй като те влияят на играчите. Ние сме млади, трябва да се развиваме и да се подобряваме. Ясно е, че ситуацията не е добра, но Левски е голям отбор и съм сигурен, че ще се оправи. На теория е възможно да завършим на седмо място. За нас най-важното е да се обиграем за догодина. Други неща в момента са по-важни, не това за седмото място и борбата за Лига Европа. Благодаря на феновене. Дано да дойдат повече хора на „Герена“, добави Боби Цонев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук