Ганайското издание ghanasoccernet.com твърди, че Насиру Мохамед ще направи всичко възможно, за да прибере полагащите му се заплати по договор от Левски и ще докладва за казуса пред ФИФА.

„Бившият капитан на Гана U17 Насиру Мохамед се раздели с българския гранд Левски. 26-годишният играч прекрати договора си със столичния клуб, след като не е получавал заплата няколко месеца. Насиру се присъедини към Левски от шведския Хакен за около 200 000 евро и беше на месечна заплата от 22 000 евро. Но клубът, който беше засегнат от финансови затруднения, не може да му плаща възнаграждението, което е принудило ганаеца да напусне“, пишат в родината на Мохамед. 

„Той става третият играч, който напуска Левски през последните няколко дни, като се присъединява към Ребин Сулака и Тома Даске. Ghanasoccernet.com може също да разкрие, че агентът на нападателя, който гарантира, че е спазена правилната процедура за анулиране на договора, ще докладва клуба пред ФИФА. Насиру игра 28 пъти и вкара два пъти за Левски в българското първенство“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук