Един от най-успешните ръководители на Левски в близкото минало Томас Лафчис коментира загубата на „сините“ с 0:2 в двубоя срещу ЦСКА-София.

Според Лафчис разликата в класите на двата отбора е доста голяма. Той изрази надежда, че ще дойдат дойдат по-добри времена за тима.    

„Със сигурност, разликата в класите е голяма. Това е истината, за съжаление. Радвам се единствено, че може публиката да идва на стадионите. За мен не се очертава Левски да излезе скоро от тази криза, но е шанс за тези млади футболисти, които да се доказват. Трябва да се качваш по-нагоре с всеки изминал мач. Надявам се в бъдеще да има финансова възможност за по-качествени футболисти“, каза той пред медиите след двубоя.

„Споделяме същата болка и същата мъка с Наско Сираков. Не трябва да има натиск върху тези футболисти, не трябва да бъдат стресирани. Нямат самочувствие, нямат тази стабилност. Трябва да се дава повече шанс на юношите, които са играли в други, които са се борили за титли, които са играли в друга среда. А не посредствени футболисти, които се борят да не изпаднат. Юношите на Левски са по-качествени от тези футболисти“, заяви Лафчис.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук