Защитникът на Левски Георги Александров, който е юноша на клуба, говори пред медиите преди двубоя с ЦСКА-София в неделя.

Ето какво каза Александров преди мача:

„Очаквам да се представим подобаващо, за да опровергаем всички критики към нас. Излизаме с мисълта за победа и да се представим по най-добрия начин. Не е лесно, но се справяме. Треньорите ни вдъхват самочувствие и увереност. Утре ще се опитаме да се представим по най-добрия начин. 

Това е Вечното дерби. Каквото и да мислим този мач е за публиката, трябва да излезем и да покажем най-доброто от себе си и Божа работа, ако можем да победим, ние ще дадем максимума от себе си. Не мисля, че има притеснение или страх в някой от футболистите.

Благодаря на феновете, че стоят зад нас в тези времена. Да бъдат сигурни, че ще покажем най-доброто от себе си. 
За съжаление разликата в България е огромна между юношеския и мъжкия футбол и напрежението и чисто физически изостават 19- годишните от мъжкия футбол. Започнах да навлизам в нещата. Почувствах се прекрасно, когато разбрах че ще играя за мъжкия тим, живея от другата страна на булеварда. Сбъдната мечта за едно момче като мен. 

Всеки приема нещата по различен начин. Зависи от възпитанието, може би, дали ще се вдигнеш в облаците, или ще останеш здраво стъпил на земята. Първо избирам кариерата пред парите. Не е моя работа да говоря за парите, а на ръководството.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук