Дългоочакваното завръщане на феновете по стадионите става със заповед на министъра на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов, от утре, 24 април. Разрешава се завръщането на привържениците по стадионите при капацитет от 30% на съоръженията, но не повече от 1000 души на сектор.

В тази връзка, за мача  от XXVI кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“, „ПФК Левски“ пуска в продажба за своите привърженици ограничено количество билети за Сектор „Б“. В Сектор „А“ на стадион „Васил Левски“ ще бъдат допускани само фенове с притежаващи абонаментни карти за Сектор „А“ и за Сектор „В“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Сезонните билети за Сектор „Б“ също ще важат за мача на Национален стадион „Васил Левски“.

Цената на талоните за Сектор „Б“ е 10 лв. 

От днес талоните са в продажба онлайн ТУК, а от утре пропуски ще се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в Сектор „A“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

При условие, че останат непродадени билети за сектор Б, те ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача на касата на Национален стадион „Васил Левски“ на улица „Гурко“ от 12:00 до 17:00 часа.

За улеснение на привържениците, които ще посетят срещата с деца до 14 г., прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на Национален стадион „Васил Левски“. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).декларацияИЗТЕГЛЯНЕ

Ела на стадиона, подкрепи „сините“!

Един за всички, всички за „Левски“!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук