Помощник треньорът на „Левски“ Живко Миланов съжали за изпуснатите шансове за гол при визитата на „Черно море“ във Варна.

„До голяма степен изпълниха футболистите това, което искахме. Не съм доволен от резултата, но от всичко останало съм доволен, с изключение на няколко ситуации. Опитахме се да пресираме. Добре познавам Илиан Илиев, който е един от най-добрите треньори в България. Футболистите му искат да играят с топката и ако ги бяхме оставили, щяха да ни създадат много проблеми. Не ни достигна малко шанс и класа в завършващия удар, за да отбележим. Тези момчета дадоха много на терена и сигурен съм, че с много работа в следващите дни и месеци ще покажат съвсем друго лице. Да, може би не ни достигна един Найджъл Робърта. Имахме много шансове. В последните няколко мача нямахме толкова възможности – пет-шест чисти положения. Длъжен си да отбележиш, ако искаш да вземеш нещо. „Черно море“ е доста добър отбор, а и тук доста трудно се играе, но за мен се получи един добър мач. Трябва да го забравим, защото следващата седмица имаме труден мач с най-добрия отбор в България“, заяви бившият капитан на „Левски“.

„С тази пандемия нищо не може да се предвиди. Може да изскочи някой заразен в последния момент. Виждате, че цяла седмица от щаба бяхме двама човека на тренировка. Искам да пожелая на старши треньора Славиша Стоянович най-бързо възстановяване и да се върне най-скоро при нас. За братя Цоневи е рано, но Андриан Краев е възстановен почти на 100% и ще го виждате все повече в игра оттук нататък. В центъра на атаката ще играе този, който показва в тренировката, че трябва да започне. Това си зависи от Билал Бари, Стивън Петков и Валери Божинов“, каза още асистентът на Славиша Стоянович.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук