Бившият футболист на Левски – Илиан Стоянов, коментира актуалните теми около столичния гранд в интервю за колегите от „Гонг“. Ето какво каза той:

„Левски е друго нещо. Всеки, който е минал през клуба знае какво означава и това остава тръпка и любов за цял живот. И преди да отида в Левски съм левскар и мечтата ми е била да играя тим, и тя се осъществи. Бях пет години там и най-хубавите ми години като футболист преминаха в Левски.“

Старата любов ръжда не хваща. Но моментът е лош. Така се стекоха нещата, че Левски беше тръгнал да се пооправя финансово и игрово. След това станаха нещата с Божков и той напусна. До декември миналата година много често се чувах с Наско Сираков и го питах какво става с клуба. Тази година не съм му се обаждал, но тази година е много тежко. Без спонсори и пари е така.

Чувахме се с него до декември миналата година. От 3-4 месеца не съм му се обаждал, за да го питам как е отбора. За Левски винаги ще се намерят спонсори и хора да дават пари.

Рано или късно това ще стане, но идеята не е да се намерят добри спонсори, а да се прекрати с тези футболисти чужденци – ментета, които се събират всяка година и те не са за нивото на Левски. Един чужденец, за да играе в България трябва да бъде много по-добър от българина, а в момента не е така. И тази година през зимата се взеха футболисти, които не са на нивото на Левски. Трябва класа“.

Видео: Gong.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук