През зимната пауза Левски привлече шест нови попълнения. В последните дни се разрази дискусия какви пари за комисионни са платили „сините“ за привличането на Звонимир Микулич, Фейсал Рерас, Начо Монсалве, Ребин Сулака, Билал Бари и Драган Михайлович.

Dsport.bg изважда информация, като се позовава на достоверни източници.

Петима от въпросните играчи пристигнаха на „Георги Аспарухов“ като свободни агенти. Левски платил на Монтана 50 000 лева за привличането на Билал Бари. Агентът на футболиста не е получил комисионна по сделката.

Вратарят Звонимир Микулич акостира на „Герена“ и стана титуляр. Неговият импресарио е получил за трансфера сума около 4 000 евро.

Най-солидни са парите, които са взели посредниците на Начо и Рерас, които костват на Левски по около 14 000 евро. Причината за това е най-вече срокът на договорите им. Те подписаха със „сините“ за по година и половина.

Ребин Сулака също бе свободен агент, тъй като контрактът му с Арда беше изтекъл. Неговите посредници получават около 5 000 евро за осъществяването на сделката.

Драган Михайлович не коства на Левски нищо освен заплатата, която получава. Десният бек пристигна от Апоел, но без агент. Неговото възнаграждение е много по-ниско от това, което е получавал в Кипър.

Грубите сметки показват, че Левски е платил приблизително 37 000 евро за привличането на въпросните футболисти. Плюс това „сините“ платиха 50 000 лева за сделката с Билал Бари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук