Организираните привърженици на Левски от фенклуба в град Варна „УЛТРА ВАРНА“ използваха своята официална страница в социалната мрежа Фейсбук, за да публикуват своята позиция относно случващото се с любимия отбор.

Публикуваме написаното без редакторска намеса:

Позиция на Клуб на Привържениците на „Левски“ – Ултра Варна.
Отвратени сме от безотговорността,бездействието и незаинтересоваността на ръководството на ПФК Левски и най-вече на мажоритарния собственик Наско Сираков и на изп. директор Павел Колев.
Абсолютно умишлено и целенасочено водят „Левски“ към дъното и с видимо задоволство се наслаждават на позора…
Днес всеки един неграмотен футболен „функционер“ (от най-ниския до най-дебелия)може да си поръча съдия,делегат и т.н с които да се гаври с „Левски“… и го правят.
Всяка седмица, а понякога и по-често сме малтретирани и от съперници и от съдии, комисии и подобни престъпници, а отговор от „ръководството“ – НЯМА!
Отново и отново се подписват заробващи и вредни за „Левски“ договори със слаби чужденци с високи финансови параметри, а се саботират трансфери на качествени играчи.
Тотална незаинтересованост и умишлено унищожаване на школата на Клуба – десетки треньори и юноши напуснаха обидени и отвратени от неадекватното управление на ДЮШ.
Абсолютна липса на контакт между Клуб и Привърженици и прояви на ревност и презрение към многобройните благотворителни кампании и инициативи на феновете.
Спрете да се гаврите с Отбора на Народа и със съдбите на Привържениците и на техните семейства. Спрете да ни убивате.
Доверихме ви се, подкрепихме ви в Името на Левски, а вие ни продадохте,предадохте и грозно излъгахте…
МАХАЙТЕ СЕ И ВЪРНЕТЕ ОТБОРА НА НАРОДА
САМО ЛЕВСКИ Вижте по-малко

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук