Наставникът на „сините“ Славиша Стоянович посочи, че отборът му е реагирал добре на лошия старт в мача с „Ботев“ (Враца) и е доволен от победата с 3:1.

„Първата част не бяхме агресивни. Знаехме къде идваме, защото „Ботев“ е такъв на техния стадион. Имахме късмет да не ни вкарат и от дузпа, защото щеше да е тежко и не знам дали щяхме да реагираме. Постепенно заиграхме по-добре. Направихме план на полувремето в съблекалнята, за да спечелим мача. Доволен съм от реакцията на отборс след новата контузия и трябваше да правим още ротации. Искам да виждам това лице, но трябва така да се играе във всичките 90 минути, а и изобщо в мачовете. Все още не знам нищо за Монсалве. Чакаме. Дано да не е нещо сериозно. Липсват ни много играчи в защита“, коментира Стоянович.

„За Сулака не е толкова лесно и ще трябва много време. Мисля, че тази седмица няма да може да го използваме. След това идва паузата за националния отбор и дано се възстанови, защото не е лека тази контузия. Трябва да гледаме мач за мач. Необходими са ни победи, за да мислим за шестицата. Трябва да сме концентрирани и да не мислим за точките. Да играем футболът, който искаме, така е най-реално“, добави специалист.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук